DIT BEN IK

Mijn naam is Bart Hisschemöller,

Ik ben al meer dan 35 jaar zelfstandig ondernemer.

Van 1984 tot heden heb ik een eigen coaching / counseling praktijk in Utrecht en Arnhem gehad, waar ik me onder andere gespecialiseerd heb in het via e-mail coachen van managers bij grote multinationals. Daarnaast heb ik mensen individueel en in teamverband begeleid en gecoacht bij het vinden van antwoorden bij hun persoonlijke- en loopbaanvragen.

 

In deze periode heb ik drie boeken geschreven:
  • 2008:  “H@llo ik ben uw e-coach: een innovatieve manier van coachen (Scriptum Schiedam)
  • 1988:  ”Terugkijken” Handboek regressietherapie (Ankh- Hermes, Deventer)
  • 2015:  De Mobiele Revolutie” (E-boek), Coaching in het eigen team bij Netwerkmarketing” (Gratis te downloaden op pagina E-Boek.)

 

 

 

Nadat ik in 2012 mijn eigen praktijk moest sluiten, realiseerde ik me dat ik op mijn leeftijd nooit meer op een reguliere  baan hoefde te rekenen. Ik modderde wat met uitzendbaantjes, maar daar werd ik op den duur niet gelukkig van. En ik kon nauwelijks mijn rekeningen betalen. Dat deprimeert behoorlijk.

 

In 2014  kwam ik in aanraking met Netwerk Marketing. Ik was zo gefascineerd dat ik besloot er mee verder te gaan. Sinds die tijd besteed ik het grootste deel van mijn tijd aan deze business. Voor mij betekende deze beslissing dat er licht aan het einde van de tunnel kwam. Dat gaf me weer energie en blijheid. Ik mocht weer ondernemen!!

 

Dat ik jaren ervaring heb als coach komt me zeker van pas, maar ik heb ervaren dat ik ook soms ontzettend onderuit kan gaan. Teveel aandringen, teveel pushen! Te veel vertellen en te weinig luisteren. Even geen oog en oor hebben voor de  méns die tegenover me zit, terwijl die náást me wil staan! Op die manier bouw je geen relatie op, terwijl ik dat wél wil.

Ik kan soms, vanuit mijn therapeutische achtergrond, té begripvol zijn. Terwijl die andere juist een duwtje in de rug nodig heeft.

Kortom: Ik doe mijn best!!! En ik leer nog steeds, zowel van mijn eigen fouten als van de feedback van míjn coach! Dat houdt nooit op. Ik heb vrijwel dagelijks contact met hem, voor ruggespraak, advies en (soms) kritiek.

En dat vind ik nou juist zo leuk aan dit beroep.

 

 Mijn werk is om jou te helpen een succes van Jouw eigen Netwerk Marketing bedrijf te maken.


Meer weten? Vul dan het contactformulier in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op.

 

Naar het Contactformulier

Home